Nye sejl

​Ønsker du at cruise i stil eller at vinde kapsejladser, så kan vi hjælpe dig på rette kurs, med dit nye sejl.

Ved et køb hos Doyle Denmark, giver du dig selv de bedste forudsætninger for at få den største tilfredsstillelse på vandet.

Vi har over 40 års erfaring, og kan derfor med den helt rigtige ekspertise og service, sørge for at du får den helt rigtige løsning til netop din båd.

Vi er en del af Doyle Sailmakers, som gør, at vi bruger de nyeste teknologier og designs indenfor fremstilling af sejl.

Når du vælger Doyle Denmark, får du et sejl som er fremstillet med stor passion og med den bedste finish, hvor kunden altid er i centrum.

De bedste sejlmagere hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger samt at rådgive dig igennem hele processen, og den vej rundt sikre dig det bedste slut resultat til dine behov.

Cruisingsejl - Tursejl

Se mere omkring cruisingsejl - tursejl.

Racingsejl - One Design DK

Se mere omkring racingsejl - one design dk.

Sejlloftet

Vi har et sejlloft beliggende på Skovshoved Havn, der rummer 350 m2.

Det er moderniseret over flere omgange, som sikre os en endnu bedre fremstilling og produktion af sejl til vores kunder.

Vi bestræber os altid efter at benytte de bedste teknologier til at fremstille vores produkter, og derfor skærer vi også alle vores sejl på en computerstyret skæremaskine.

Vi byder alle velkommen til at komme forbi og se sejlloftet og få et indblik hvordan dit nye sejl vil blive fremstillet. Har du derimod ikke mulighed for at komme fysisk forbi, kan du evt. se billeder af sejlloftet osv. i vores galleri.

Materialer

Om du er til det billige sejl eller det mere eksklusive, så går vi ikke på kompromis på kvaliteten. Det betyder vi altid benytter de bedste materialer til vores løsninger. Dette gælder i alle aspekter, både mht. sejldug, ringe, diverse fittings osv.

Vedligehold & reparation

Når du benytter Doyle Denmark, sikrer vi os at du får den bedste service og rådgivning når det kommer til vedligehold af dit nye sejl.

Derudover står vi også til rådighed, når dit sejl skal til reparation. Om det er en større reparations opgave, eller en simpel udskiftning af en UV kant, så hjælper vi gerne med dine fremtidige reparationer.

Har du evt. et algebefængt sejl eller bare beskidt, så tilbyder vi også alle vores kunder at kunne vaske & rense deres sejl igennem os.

Se mere under reparationer.

Levering- & betalingsbetingelser

Når du har foretaget et køb hos os, kan du efter aftale afhente det på sejlloftet. Eller det vil blive leveret til aftalt adresse.

50% af beløbet betales ved ordre og resterende 50% betales ved afhentning/levering.

Indhent tilbud

Du kan uforpligtende indhente et tilbud på dit nye sejl,

og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Info

doyle_logo

Skovshoved Havn 12

2920 Charlottenlund

CVR: 21395978

Tlf.: 39 63 22 10

E-mail: info@doylesails.dk

Åbningstider

Mandag​:

09:00 - 16:00

Tirsdag:

09:00 - 16:00

Onsdag:

09:00 - 16:00

Torsdag:

09:00 - 16:00

Fredag:

09:00 - 15:00

Lørdag:

Lukket

Søn- & helligdage:

Lukket

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt